Een iPhone 11 kopen? Let hierop

Sta jij op het punt om een iPhone te kopen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen van deze telefoon. Om deze reden zullen we hieronder kort stilstaan bij alles wat je moet weten over de iPhone 11. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Na het lezen van dit artikel ben jij in staat om perfect de juiste beslissing te nemen.

iPhone 11 in het algemeen

De iPhone 11 is een smartphone dat is ontwikkeld door Apple. Het is een onderdeel van de dertiende generatie en is de opvolger van de iPhone 10, ook wel de iPhone X genoemd. De iPhone 11 is geïntroduceerd op 10 september 2019. Als we naar de technische specificaties van de iPhone 11 kijken heeft deze een 6.1 inch scherm met een 64-bit Apple A13 processor. Daarnaast heeft het een 4 GB RAM-geheugen. Als we kijken naar de interne opslagcapaciteit kun je kiezen uit 64, 128 of 256 GB. Daarnaast heeft de iPhone 11 ook progressie gemaakt in de camera waardoor het voor foto liefhebbers zeker een aanrader is. Zo kun je met de iPhone 11 prachtige portretfoto’s maken! Kortom, de technische specificaties van de iPhone 11 zijn zeker de moeite waard om een iPhone 11 los kopen te overwegen.

Kosten van de iPhone 11 los

Als je een iPhone 11 los wilt kopen, zullen de kosten vanaf de 685 euro liggen. Het is natuurlijk wel afhankelijk waar je het toestel koopt en met welke opslagcapaciteit. Wil je de 256 GB versie aanschaffen, dan betaal je al gauw 871 euro. Kortom, je kunt de iPhone 11 samenstellen naar jouw wens. Hecht jij veel waarde aan je camera en gebruik jij jouw telefoon voor zakelijke doeleinden? Dan is het zeker aan te raden om jezelf te verdiepen in de iPhone 11 pro. De pro versie van Apple heeft een snellere processor en heeft bovendien een camera extra. Hierdoor ben jij in staat om nog beter foto’s vast te leggen en dat is zeker de moeite waard als je van foto’s houdt!

Een abonnement of los kopen?

Sta jij op het punt om de iPhone te kopen? Dan is het aan te raden om te kijken naar een abonnement. Natuurlijk is het kopen van een iPhone 11 los voordeliger op de lange termijn, maar aangezien je ook internet en bellen nodig hebt, is het aan te raden om te kijken naar een scherm abonnement. Wil jij toch liever een iPhone 11 los toestel aanschaffen? Dan is dat geen probleem! Ons advies hierbij is om diverse aanbieders met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Mocht jij nog op zoek zijn naar een goede aanbieder? Kijk dan eens op iPhonez.nl